home > Fotokaarten > Eigen Foto

De mooiste kaarten maak je eenvoudig en snel met je eigen foto!

Voor elke gelegenheid maak je een leuke fotokaart. Of je nou een verhuiskaart wilt maken met adreswijziging of een uitnodiging voor een feest, of een mooie kerstkaart wilt versturen, je kunt het zo gek niet verzinnen of je maakt het op Postkaarten.nl

Met jouw eigen foto als uitgangspunt wordt elke kaart wel heel persoonlijk. Maak je kaart helemaal af met leuke teksten en grappige versieringen. Je hebt de keuze uit allerlei verschillende lettertypes en een grote keuze uit versieringen. 
 
Je hebt de keuze uit een liggende of een vierkante kaart. Je kunt je kaarten naar je huisadres laten sturen en zelf voor de verzending zorgen, maar je kunt je kaarten ook direct door ons laten versturen. Alles is mogelijk!

Wij drukken de kaarten in de allerhoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat ze snel bij jou thuis geleverd worden. Weet je al hoe je kaart eruit moet komen te zien, begin dan snel. Heb je nog wat inspiratie nodig, kijk dan ook even in de categorieën met voorbeeldkaarten voor allerlei gelegenheden. Veel plezier met het maken van je fotokaarten!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: